Gode råd til din privatøkonomi

PrintPrint
Klik her for at læse tre gode råd til hvordan du fintuner privatøkonomien

Kære Læser,

I en travl hverdag med job, børn og venner kan det nogengange være en sur og uoverskuelig pligt at holde nøje styr på privatøkonomien. Med få resurser har du dog mulighed for at foretage mærkbare besparelser i hverdagen. Læs vores tre tips herunder:

1. Læg et budget og følg det

Skab et overblik over dine indtægter og dine udgifter. Derved får du bedre styr på hvad du har brug for i hverdagen, samt hvor mange midler du eventuelt kan spare sammen hvert måned. Samtidig giver budgetstyring en bevidsthed om det daglige forbrug.

2. Forskudsregistrer korrekt

Det er vigtigt at du registrere dine skatteoplysninger korrekt, således du undgår at skulle betale penge tilbage og dermed bliver ramt af Skats strafrenter. Det er altid en dårlig forretning at forskudsregistrere skatten forkert.

3. Spar på pengene

Det kan lyde nemt og basalt, men hvis privatøkonomien kradser, er det en evig vinder. Undgå spontane indkøb og tænk på, at hvis forbruget bare kan skrues ned med 50 kroner om dagen bliver der 1.500 kroner mere at gøre godt med om måneden. Prioriter at nedbring dyr gæld frem for billig gæld, samt tag et kig på om boliglånet skal omlægges. Så er du hurtigt på vej mod 50 kroners besparelse om dagen.

 

Nyheder

Bruun & Dalgaard - Medlem af FSR - danske revisorer
Jernbanegade 7 • 7400 Herning
T: 9711 6800 • F: 9711 6868 • M: 2011 6800
revisor [at] bruun-dalgaard [dot] dk